سیزد آذر تولدم بود. چهاردهم همیشه «استاد» دکتر کاظم معتمدنژاد، پدر علم ارتباطات از میان ما رفت و پانزدهم هم نماد آزادی «نلسون ماندلا» دیده از جهان گشود.
معتمدنژاد برای ما ارتباطیها حکم ماندلا را دارد. فردی که علم را برای اخلاق و اخلاق را برای علم در پستو داشت. استادی که «من» به خاطر بازنشستگی استاد، سعادت حضور در سر کلاسش را نداشتم اما منهای بسیاری را پرورش داد و به «ما» تبدل کرد و استادی نبود که به ما ارتباطات بگوید اما نامی نیک از معتمدنژاد نبرد.
معتمدنژاد ورای چپ و راستهای زندگی ما بود. دغدغش علم و جایگاه علمی ایران بود، تربیت میکرد و مینوشت. به دور از هر حاشیهای! گویی که آینده را برای خود ترسیم کرده بود و چارچوبهای آن را مشخص! معتمدنژاد بنیانگذار رشته ارتباطات و دانشکده ارتباطات در ایران بود , حال دیگر نیست اما میراث معتمدنژاد، ش:.۷-گردانش (استادان امروز) و کتابهایش (منابع) همچنان مثل سایه بر سر ما هست. به قول دکتر شکرخواه:
«باور کنید که مرگ استاد فقط پایان زندگی است؛ نه پایان ارتباط. آموزههایش، میراث مفیدش، یاد و یادهایش ناگسسته خواهد ماند و هر جوانهای که بر تنه درخت ارتباطات این سرزمین بروید از ریشههای او آب خواهد خورد.»
معتمدنژاد برای ما، ماندلا بود. ماندلایی میان دلهایمان که نه تنها فراموش نمیشود، بلکه نسل به نسل در ارتباطهایمان حضور دارد. معتمدنژاد در دل ما میماند نه در دیدهی ما!
شانزدهم آذرماه همزمان با روز دانشجو مراسم تشییع پیکر آن مرحوم ساعت ۹ صبح شنبه از مقابل دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی (خانه دومش) واقع در سهراه ضرابخانه، خیابان شهید گلنبی برگزار میشود.
پیکر مرحوم معتمد نژاد در قطعه نامآوران بهشت زهرا (س) به خاک سپرده میشود.
مراسم ختم این استاد علوم ارتباطات و روزنامهنگاری در ساعت ۱۵:۳۰ روز دوشنبه ۱۸ آذر در محل مسجد نور برگزار میشود.
زندگینامه دکتر معتمدنژاد را اینجا ببنید. پیشنهاد میکنم در مراسم ختم وی فردا و دوشنبه شرکت کنید تا روح آن عزیز شاد شود.