درحالیکه محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات چندی پیش در یک برنامه تلویزیونی با نام شب آفتابی گفته بود که فرصت استفاده از شبکههای اجتماعی را ندارد، امروز در جمع خبرنگاران خبر از حضور در پنج شبکه اجتماعی داخلی را داد.
سوشیال مدیا – به گزارش ایسنا، واعظی با بیان این مطلب اظهار داشت: تا چندی دیگر در شبکههای اجتماعی داخلی عضو شده و صفحاتی را دراین شبکهها ایجاد خواهد کرد.
وی در عین حال یادآور شد: در حال حاضر شبکههای داخلی که در این حوزه فعالیت می کند مورد تایید وزارت ارتباطات هستند که البته از میان این شبکهها، برخی کاربران بیشتری دارند. حال برای این که تبعیضی در میان این شبکهها وجود نداشته باشد ما در هر پنج شبکه یک صفحه ایجاد خواهیم کرد که هر کدام از آنها بازدید بیشتری داشت به آن توجه بیشتری نشان خواهیم داد.
وزیر ارتباطات و فنآوری اطلاعات در ادامه با تاکید بر اینکه شبکههای اجتماعی در تمام دنیا به واسطه خود مردم ایجاد میشوند و دولتی نیستند، توضیح داد: با توجه به اقبالی که مردم نسبت به این شبکهها دارند، بنا داریم پهنای باند و امکانات فنی بیشتری را برای آنها ایجاد کنیم.
وی در عین حال عنوان کرد: نکته دیگر آن بود که فکر میکردم اگر خود من در این شبکهها صفحاتی داشته باشم و هر هفته از این طریق با مردم ارتباط برقرار کنم، راهکار مناسبی است.
این در حالی است که سایر وزیران و دولتمردان در شبکههای اجتماعی خارجی از جمله فیسبوک و توییتر فعالیت میکنند و این وزیر ارتباطات است که به شبکههای اجتماعی داخلی توجه دارد. وزیری که جبر تکنولوژی وی را مجبور به حضور شبکههای اجتماعی کرده است.
البته اکثرا در دنیا حضور مسوولان و دولتمردان مستقیما توسط خودشان انجام نمیشود بلکه تیمهای رسانههای اجتماعی مدیریت حضور از طرف آنها را دارند اما گویا در ایران داستان کمی متفاوت است و مسوولان به دنبال مدیریت شخصی این رسانهها هستند.
متاسفانه در کشور ما همه کار با افراط و تفریط است
آقای وزیر بهتر بود با تدبیر ۵ سایت را بررسی و از میان آنها دو سایت با کیفیت رو انتخاب میکردند تا با گرفتن اثر مناسب بتوانند سایر وزرا رو نیز به این سمت ترغیب کنند
متاسفانه ایشان از الگوهای شبکه های اجتماعی دنیا اطلاعی ندارند و نمیدانند اگر حمایت دولتها نبود هیچ شبکه اجتماعی قوی شکل نمی گرفت و مردم به واسطه حمایت و معرفی دولتها در آنها عضو هستند