صدا و سیما به عنوان یک رسانه جمعی در پوشش رسانه ای زلزله آذربایجان ناکارآمد بود که هیچ بلکه به گفته کثر کارشناسان، اصول اخلاقی اولیه را نیز رعایت نکرد.! سوال این است چرا؟

سرعت و شتاب اخبار امروز به نحوی گسترش یافته است که دیگر مخاطب تحمل و صبر با تاخیر اخبار را ندارد و به دنبال اخبار لحظه ای و پوشش همه جانبه است. اینجاست که صدا و سیما کم کار بود. یا شاید تمام توان خود را به خرج نداد و یا شاید مصلحتی را در نظر گرفت! نمی دانم.

اما آن طرف جریان، رسانه های اجتماعی چون توییتر و فیس بوک لحظه به لحظه اخبار و حواشی این زلزله را پوشش می دهند! زیرا اینجا شهروند خبرنگارها یا همان کاربر نبض اطلاع رسانی را به دست دارند و اخبار هرچند همراه با درجه اعتبار کمتری منتشر کردند و می کنند. در این مطلب سعی می کنیم نگاهی گذرا از اولین توییت ها با هتشگ #زلزله در توییتر فارسی انجام دهیم و تنها یک نظاره گر باشیم.

 


اولین خبر درباره زلزله تبریز در توییتر منشر شد. (حداقل من اولینش رو دیدم) حدودا ساعت ۱۶:۵۰ سالار کابلی این توییت را انجام داد و خودش در این باره می گوید:

 

وحید که تبریز است چند ساعت بعد از زلزله به طور مداوم دراین باره توئیت می کند:

برید و رضا نیز از اهمیت توییتر در اطلاع رسانی اخبار زلزله می گویند:

پرهام، مهرداد و فرانک نیز درباره نقش شبکه های اجتماعی در اطلاع رسانی و کمک هایی مردمی در زلزله می گویند:

دختر حاجی نیز به دنبال جمع آوری کمک های مالی در این باره بود که توئیت آن را مشاهده می کنید:

یاغی هم که هم اکنون در حال حرکت از سمت تهران به سمت تبریز است و کمک های مردمی را با خود حمل می کند:

 

عباس درباره اعتراض نمایندگان مجلس استان آذربایجان غربی توضیح می دهد:

اسما صدا و سیما را در نشان دادن برنامه خنده بازار مورد انتقاد قرار می دهد و علیرضا نیز از زاویه ای دیگر به آن نگاه می کند:

شایان نیز به زیبایی آرزوی خود را درباره اینترنت و کمک های خیریه بیان می کند.