روز به روز، خبرهای جدیدی از بکارگیری مختلف شبکههای اجتماعی در ابعاد و جوانب مختلف زندگی انسان امروزی بدست میآید. خبرهایی که مبتنی بر ویژگیها و کارکردهای مختلف این شبکهها هستند. چنانکه در چند سال اخیر، استفاده از این رسانهها در ابعاد آموزشی، خبری و تبلیغی، از جمله مواردی است که دیگر، شبکههای اجتماعی را به یک رسانهی عمومی تبدیل کرده است.
هر چند که میزان بهرهمندی از این رسانهها، به میزان آشنایی با این شبکهها نیز بستگی دارد؛ در واقع، داشتن یک نگاه باز و عاری از تنگنظری به این شبکهها، فرصتهای بی شماری را برای کاهش هزینه، سرعت عمل و کسب بهترین نتیجه برای امور محتلف را ایجاد میکند.
بنابراین، از این رو است که مدرسهی «گلندیل» در جنوب کالفرنیا، اقدام به بهرهمندی از این رسانهها برای نظارت بر رفتار دانشجویان کرده است. لذا این مدرسه طبق توافقی که با موسسهی «جیو لیسینینق» داشته است، با استفاده از شبکههای اجتماعی، یک سرویس پایش برای دانش آموزان راهاندازی کرده است تا بتوانند با پیگیری ردپای آن ها در پستهای عمومی، کنترل بهتری برای موفقیت دانش آموزان کسب کنند.
چنانکه در مصاحبه اخیری که سرپرست مدرسه با شبکهی رسانهای «سیانان» داشته است، اذعان داشت که با استفاده از این سرویس، توانسته اند با پیگیری مطالب یک دانش اموز که علنا درباره خودکشی صحبت میکرده است، جان این دانشآموز را نجات دهند.
بنابراین این مدرسه توانسته است تا نظارت خود را بر فعالیتهای دانشآموزان در خارج از مدرسه نیز ادامه دهد و افکار آنها را در نظرات و پستهای عمومی دنبال کند. البته طبیعتا دانش آموزان همیشه از نظارت فراری بودهاند چه در مدرسه چه در خانه!
و این در حالی است که در ایران خودمان، هنوز هم که هست، ابعاد مختلف زندگی را با روشها و ابزارهای ذغالی پوشش میدهیم و از امکانات این شبکهها بهرهمند نمیشویم؛ البته واقعیت امر این است که ما چه بخواهیم و چه نخواهیم، افکار عمومی راه خود را، خود انتخاب میکند و مدیریتها فقط میتوانند در امتداد انتخاب آنها، دست به انتخاب بهترین ابزارها بزنند.
تو مطلب اشاره شده “جان این دانشآموز را نجات دهند.”
واقعا چرا بعضی ها کشور مارو با کشورهای مادی گرایه اروپا و امریکا مقایسه میکنند؟
واقعا به نظر شما طرز تفکر بینش و نیاز نوجوان و جوان و بزرگ ما و اونها یکی هست؟
تو فضای دریده شده فیسبوک و یا دیگر شبکه ها که شده مکان فساد و و ناهنجاریه واقعا شما حاضرید یک نوجوان از اشنایان یا هم نوع خودتون قرار بگیره ,کسی که هنوز به درک درستی از اطراف خودش نرسیده؟
خواهشا فقط صرف مطلبو رنک گوگل یا دادت یک پست حرف نزنید و به مطالب دقت کنید
امیدوارم بیشتر بجای نشخوار کردن مطالب اروپایی کمی هم به فکر بیایم و خودمون ناشر علم باشیم
موفق باشید….
با سلام
کاربر گرامی
قابل عرض است که هر ابزاری می تواند استفاده ای مفید یا مضر داشته باشد؛ بنابراین اعتقاد دارم که نمی توان چشم را به واقعیت های جامعه بست؛ آنچه را که ما امروز در فضای مجازی می بینیم، بازنمایی از واقعیت هایی است که چه خوب و چه بد، در عمق ذهن ها شکل گرفته است و اکنون فقط مجالی برای بروز پیدا کرده است.
من اعتقاد دارم که خوبی ها و درستی ها در طولانی مدت، همیشه پابرجا خواهند ماند و فطرت انسانی به دنبال پیروی از این ها خواهد بود
جدای از هر چه اعتقاداتی که من دارم و یا شما دارید، باید بگویم که باید افکارعمومی را باور کرد و برای ان ارزش قائل شد. صورت مسئله را لطفا پاک نکنید. شبکه ی اجتماعی فقط یک ابزار است.