امروز در همایش شبکه های اجتماعی و زندگی روزمره مقاله ای با عنوان “شبکه های اجتماعی مجازی؛ ابزار نوین روزنامه شهروندی” ارایه کردم. (فایل های پاورپوینت و پادکست این همایش قرار است به مرور در سایت انجمن مطالعات فرهنگی و رسانه ای منتشر شود)
همایش امروز با توجه به تبلیغات محدود (خبر همایش تنها در سایتهای مرتبط منتشر شد) بسیار پرمخاطب بود. واقعا بسیار جالب بود. چهار پنل وجود داشت اما مخاطبان پرشور تا انتهای همایش حضور داشتند. حتی اساتید هم متعجب بودند! همه می دانند که علاقه مندی من نیز رسانه ها و شبکه های اجتماعی است. یعنی همایش امروز ذوق مرگ! این اولین همایش علمی در موضوع شبکه های اجتماعی در ایران است.
تا آنجایی که من اطلاع دارم. در ایران سه پایان نامه در حوزه شبکه اجتماعی در مقطع ارشد دفاع شده است. (احسان پوری و مصطفی قوانلوقاجار از دانشگاه آزاد تهران مرکز و علوم تحقیقات و زهره رجبی از دانشگاه علامه) هر سه این پایان نامه ها در رشته علوم ارتباطات اجتماعی دفاع شده که در همایش امروز خلاصه ای از نتایج آنها ارایه شد.
ابراهیم اسکندری پور دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت رسانه دانشگاه تهران، علی اکبر اکبری تبار دانشجوی کارشناسی ارشد جامعه شناسی دانشگاه تربیت مدرس و خانوم سارا زند وکیلی دانشجوی کارشناسی ارشد عکاسی نیز در مرحله دفاع پایان نامه هستند و مقالات بسیار مفید درباره شبکه های اجتماعی در این همایش ارایه کردند. من به شخصه انگار سرکلاس نشسته بودم و این بار دانشجوها نقش استاد را بازی کردند و ما استفاده کردیم و خستگی برای هیچکس معنا و مفهوم نداشت.
پنل اساتید نیز با حضور دکتر بهزاد دوران عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، دکتر دهقان عضو هیئت علمی و مدیرگروه ارتباطات دانشگاه تهران و شیرین احمدنیا عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد. در این پنل تعاملی، بیشتر سوالات خطاب به دکتر دوران بود و ایشان نیز با اطلاعات کامل توضیح دادند. به درخواست دوستان برگزار کننده افتخار حضور در این پنل را نیز داشتم تا بیشتر امر خطیر مجری گری (مدیریت پنلی در کار نبود، ما کی باشیم…) انجام دهم. این هم تجربه ای بود به نوع خودش دیگر.
لازم است بسیار بسیار به انجمن مطالعات فرهنگی و رسانه ای دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران خسته نباشید و دست مریزاد گفت. مخصوصا به دوست عزیزم، محمد مهدی مولایی دبیر این همایش که همه شاهدند هرکاری برای برگزاری این همایش کرد، بدون هیچ ادعایی.
شما که افتخار ندادید زیر نوشته ناچیز ما کامنت بزارید !
اما من در اینجا و از این تریبون … ببخشید یادم رفت همایش تموم شده و تنها تریبونی که به شبکه دوست ها و شبکه کارها دادن که حرفاشون رو بزنن تموم شد 🙁
از اینجا از زحمات آقای مولایی عزیز و دیگر دوستان انجمن مطالعات فرهنگی و رسانه دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران تشکر می کنم
موفق باشند موفق باشی موفق باشید
خسته نباشی، عجب کامنت پرمحتوایی هم گذاشتی ها 🙂 دست گلت مرسی
راستشو بگم جواد آقا
این اولین تریبون رسمی شبکه کارها بود که حرفاشون رو دغدغه هاشون رو بگن
مشکلاتشون رو بگن
امیدوارم که حرفم درست در نیاد
اما شک دارم و …
شاید
این آخرین تریبون هم بود
…
😐
دیگه خودت کامل در جریانی دیگه …
نفوذذذذذ بد نزن. ایشالا بقیش رو هم برگزار می کنیم. امید به خدا.
امید به خدا
ای ول دست شما درد نکنه و همین طور آقای مولای و بر و بچه انجمن
ما هم کیف کردیم و من واقعا نمی دونستم این همه کار در این حوزه انجام شده
ماهم از ارایه شما لذت بردیم خانوم، انشالله تداوم داشته باشه.
کار خانوم مرضیه ابراهیمی هم هست. دانشگاه آزاد تهران مرکز. در مورد فیس بوک و یوتیوب و انتخابات ۸۸٫ من فک می کنم به جز اینها موار دیگری هم هستند که شاید خیلی در جریان فراخوان نبوده اند.
چه خوب. امیدوارم اینطور باشد که شما می گوید تا بشود در فرصت های دیگر از اطلاعات ارزشمند این دوستان نیز استفاده کنیم. در ضمن اینویزییبل بودن خوب نیست، 🙂 اونم برای یک ارتباطی!
انتقاد شما کاملا بجاست. البته بعضی دوستان هم زیادی “بیزی” بودند
ممنون جواد جان. برای همفکریها و پیگیریهایی که برای برگزاری همایش داشتی هم ممنون. امیدوارم باز هم فرصت ادامه دادن جلسات علمی درباره بحث شبکههای اجتماغی فراهم شود
ایشالا، ایشالا.
ایشالا