هفته گذشته در چنین روزی نخستین همایش روز رسانه های اجتماعی (۱۰ تیر۱۳۹۱) در سالن همایش پژوهشگاه فرهنگ هنر و معماری برگزار شد. قصد نوشتن درباره روند اجرای این همایش را نداشتم چون معتقدم مخاطب و رسانه ها هستند که باید در این باره بنگارند و اگر لازم شد پاسخگو باشم. پس فقط صحبت هایی که در روز همایش داشتم را در اینجا مرور می کنم.

همایش روز رسانه های اجتماعی

ایده برگزاری همایش روز رسانه های اجتماعی در پنجمین نشست جامعه پژوهشگران رسانه های اجتماعی در ۳۰ فروردین ۹۱ مطرح شد. از ایده تا اجرا تنها ۷۰ روز گذشت. شاید منطقی باشد که در این وقت کم و در اولین تجربه به همه جوانب نپرداختیم و اشکلاتی در برگزاری داشتیم که با کمال میل همه آنها را می پذیرم.

این همایش با ریاست دکتر یونس شکرخواه همیشه استاد و راهنمایم برگزار شد و پروفسور یحیی کمالی پور، دکتر حسن نمکدوست تهرانی، دکتر محمد سلطانی‌فر، دکتر سید وحید عقیلی، دکتر ناصر فکوهی و دکتر بهزاد دوران به ما افتخار دادند و اعضای شورای سیاستگذاری آن بودند. دکتر حسین امامی، استاد و دوستم عزیزم؛ دبیر علمی این سمینار بود و اینجا باید از تک تک اعضای کمیته علمی و کمیته اجرائی همایش نیز تشکر کنم.

لازم است، از برگزار کننده اصلی این همایش شرکت لایف وب و آقای امیرحسین عسگری مدیرعامل این شرکت تشکر کنم که در این همایش به ما کمک کردند. بینش بزرگی میخواهد که یک شرکت خصوصی، همایش علمی برگزار کند. دست تک تک حامیان اصلی، رسانه ای و مردمی را جهت همراهی می فشارم.

از دوستانی که در برپایی گردهمایی آنلاین همایش به ما کمک کردند، باید تشکر کنم و این افتخار را به ما دادند که اولین همایشی در ایران باشیم که نسخه اندروئید و آی او اس خود را برای گوشی های هوشمند ارائه می کند.

از های این پست تمامی ندارد. چون افراد زیادی در این مسیر، همراه ما بودند. تمام کسانی که به این همایش مقاله دادند و ما افتخار میزبانی آنها را داشتیم. آنهایی که با حضور خود مارا دلگرم کردند و کسانی که آنلاین مارا دنبال می کردند. به اعتقاد من، همایش روز رسانه های اجتماعی، در بالاترین سطح مشارکت ممکن برگزار شد چون این همایش در ذات خود اجتماعی(Social) است و با نگاه مجموعه، گروه یا فردی پیش نرفت بلکه اجتماعی ترین سطح روابط، تعامل و اجرا را در نظر گرفتیم و امیدوارم در اجرا نیز محقق شده باشد.

شاید باورکردنش سخت باشد اما ۴۰۰ نفر در روز همایش حضور یافتند! برای من نیز باورکردن ۱۸۰ مقاله دریافتی نیز سخت بود! و باور اینکه چنین بزرگانی به ما اعتماد کردند و اعتبارشان همراه ما بود. و اما آخر:

زندگی ما علاقه مندی ماست، بهترین زمان وقتی است که انسان عاشق علاقه مندی هایش باشد. آنجاست که فکر می کنند آدم دیوانه است اما دیوانه ها هستند که متفاوتند.