گوگل پلاس ( + Google) پروژه اجتماعی جدیدی است که گوگل نسخه آزمایشی آن را به طور محدود راه اندازی کرده است.
گوگل مدعی ایست، گوگل پلاس “زندگی واقعی و عقاید جدید را در وب به اشتراک می گذارد” .
آن چیزی که در صفحه اصلی گوگل پلاس مشاهده می شود سه بخش اصلی دارد:
۱- حلقه ها: ساده ترین راه برای به اشتراک گذاشتن بعضی چیزها با دوستان دانشگاهی، با پدر و مادر و تقریبا هیچ چیز با رئیس خود است. (دمویی دراین باره ببنید)
۲- پاتوق ها: به دوستان خود اجازه دهید که بدانند برای یک پاتوق ویدیویی، در هر جا و هر زمان آزاد هستید. بعد دور هم جمع شوید، یوتیوب ببینید یا در یک پاتوق شرکت کنید.
۳- جرقه ها (Sparks): یک فید از همه چیزی هایی که واقعاً دوست دارید، بنابراین در اوقات فراغت شما، همیشه مواردی برای تماشا، مطالعه یا اشتراک گذاری وجود دارد.
گوگل می گوید، در حال حاضر، ما در حال آزمایش با تعداد کمی از افراد هستیم، اما طولی نمی کشد که پروژه +Google در دسترس همه افراد قرار گیرد.
پ.ن: اشتراگ گذاری اجتماعی محتوا، تجربه ویدیویی اجتماعی و فیدخوانی سه رویکرد اصلی پروژه گوگل پلاس است. رویکردهایی که در شبکه های اجتماعی به طور غیر مستقیم القا می شود اما این بار گوگل می خواهد، تجربه اجتماعی را به سرویس هایش اضافه کند. باید منتظر بود و واقعیت گوگل پلاس را لمس کرد.
– این پدیده چیه؟ فیس بوکه؟
-نه!
– شبیه چیه؟
– فیس بوک!
با اجازه تون اون کاریکاتوری رو که share کرده بودید اینجا ترجمه کردم!
یک سوال: آیا همین، نشانگر یه چالش در برابر رشد این شبکه اجتماعی جدید نیست؟
دیشب وقت نشد زیاد توضیح بدم. اون کاریکاتور دقیقا نکته اصلی رو اشاره کرده بود. آیا باید منتظر بود امپراطوری فیس بوک و شبکه های اجتماعی به افول نزدیک شود؟ به نظرم حرکت گوگل با این همه مخاطبی که دارد بسیار هوشمندانه است. مطمئا چالشی برای شبکه های اجتماعی خواهد بود. باید دید مثلا فیس بوک چه سیاستی یا خدماتی را در قبال این تصمیم گوگل اتخاذ می کنه. به اعتقاد من دوره تجربه اجتماعی قدرتش روز به روز بیشتر می شود. اینکه هدایت را کاربر به عهده بگیرد و آن را انتقال دهد! البته برای گوگل ویو هم سرو صدا زیاد شد اما وقتی ارایه شد… اما گوگل پلاس به نظرم کمی متفاوت تر است، تا لمسش نکنیم فکر نکنم بشود درباره اش نتیجه گیری منطقی انجام داد.