۳۰ ژوئن ۲۰۱۱ برابر با ۹ تیر ۱۳۹۰روز رسانه های اجتماعی (Social media day) است. روزی که آن به وسیله Meetup (مردمی که با اشتراک علاقه مندی ها در یک کلاب به صورت آفلاین ملاقات می کنند) گرامی داشته می شود.
روز رسانه های اجتماعی توسط وب سایت مشیبل معرفی شده و آنها معتدند، “ما این فرصت را به خوانندگان خود می دهیم که درباره رسانه های اجتماعی و تکنولوژی با یکدیگر گفت و گو کنند. این یک جشن جهانی از پیشرفت تکنولوژی است که قادر است همه افراد را به اطلاعات در زمان واقعی متصل کند”.
در ایران نیز برای اولین بار می خواهیم روز جهانی رسانه های اجتماعی را جشن بگیریم، پیشنهاد اولیه این است که این جشن در روز ۹ تیرماه (پنج شنبه دو هفته دیگر) با صرف ناهار در یکی از رستوران های تهران برگزار شود. (مکان متعاقبا اعلام می شود)
وبلاگ رسانه های اجتماعی با ایجاد صفحه ای به همین مناسبت، علاوه بر هماهنگی و اطلاع رسانی برای برگزاری هرچه بهتر این روز، آماده دریافت هرگونه پیشنهاد و نظر در این زمینه است.
دوستانی که در تهران نیستند نیز می توانند، جشن کوچکی همانند سایر افراد جهان در شهر و منطقه خود برگزار کنند و و عکس ها و فیلم های آن را منتشر کنند. وبلاگ رسانه های اجتماعی آمادگی خود را نیز برای انتشار و لینک به آنها اعلام می کند.
پ.ن: مطمئنا این جشن برگزار می شود و هرچه تعداد افراد بیشتر باشد قاعدتا بیشتر خوش می گذرد. میزبان شخص خاصی نیست و همه کاربران و فعالان وب، رسانه های اجتماعی و تکنولوژی میزبان و صاحب این مراسم هستند. لذا اطلاع رسانی آن با شماست. این ها مقدمه بود تا بگوییم، هزینه ناهار دُنگی است 🙂 .
موافقم
ناهار خوبه. دوست میدارم. ما رو حواست باشه. خبرم کنیها. خبر دار شم رفتین و منو نبردین … 🙂
رضا جان شما صاحب مجلس هستین. نباشین پا نمی گیره 🙂
ma ham hastim vali fekr konam dostan vase ye badazoohr behtar hamaahang beshan
بعداظهر پنج شنبه عموما درگیر مهمونی های خانوادگی هستند. بعد ناهار بیشتر می چسبه:) اما بازم ممنون از پیشنهاد خوب شما.
ما هم میشه بیاییم!؟
علی جان این جشن مال شماست. شما خودتون صاحب خانه هستید. باعث افتخاره شما و دوستانتان هم تشریف بیارید.
سلام
پیشنهاد خوبیه، بد نیست روز قبلش ی ریماندر بزاری روی باز جیمیل یا هر جا که بیشتر بازدید میشه
بی خبر نگذار ما را! چقدر ادبی شد!
سلام، حتما محمود جان، مرسی از پیشنهاد خوبت
اجازه هست منم بیام؟
فقط اگر اجازه می دید، لطفاً رستورانش گرون نباشه. 😉
خواهش می کنم خوشحال میشیم، تشریف بیارید. رستوران اسمایلی ها سراغ دارین بریم اونجا؟ 🙂 سعی می کنیم همه گزینه ها رو مدنظر قرار بدیم.
ما رو بگو تا چشمان مبارکمان به ناهار خورد برق از سرمان پرید حالا نمیشه یه اسپانسری چیزی پیداکنیم تا اون موقع؟؟؟
اسپانسر هم اگه باشه با بررسی شرایط قبول می کنیم:) نکته مهم اینکه ناهارشون باید خوشمزه باشه 🙂
چه فرخنده روزی است ، دوستان جهانی هم خواستن پنج شنبه و عید و تعطیلی ییهو به ما خوش بگذرونن .
تبریک میگم ایده جالبی بود جواد جان
پشنهاد من اینه که این جمع دور هم یه ناهار دست جمعی اجتماعی درست کنن بببیم دست پخت آی تی من ها و بچه های ارتباطات چی از آب در می یاد . (شستن ظرفها رو هم قرعه کشی می کنیم)
🙂
پشنهاد بسیار اجتماعی بود علی جان؛ اما از آنجا که آشپز چندتا بشه غذا معلوم نیست چی در بیاد …. دیگه به ظرفا نمی کشه 🙂 خوشحال میشیم ببینمتون علی جان
والله پیشنهاد که در نوع خودش جالب و خلاقانه است. من که خوشم اومد و موافقم. فقط امیدوارم که اون تاریخ تهران باشم و بتونم بیام…. راستی تو اون مراسم فقط دید و بازدید و ناهاره یا برنامه ههای دیگه ای هم هست؟
هدف اصلی گفت و گو درباره سوشال مدیا و تکنولوژی است. حالا باز ببینم چی پیشنهاد میشه
بسیار عالی…. یاد روزایی که برو بچ وبلاگ نویس اولیه دور هم جمع می شدن بخیر
سلام
خوبه
اگه یه ۵ شنبه دربندی جایی قرار بگذاریم که فرصت کافی و هوای خوب باشه، موافقم
ممنون از زحمتی که برای برنامه ریزی و هماهنگی می کشید
ممنون از پیشنهاد بسیار خوب شما، واقعا به هوای سالم نیازمندیم اما سعی براین است که در مرکز شهر باشد تا رفت و آمد برای همه دوستان راحت باشد.
اگه یکی دنگ منو حساب کنه منم میام …
ماجرای اون دعوت فیس بوکی نشه که یک دفعه ۱۵۰۰ نفر دم یکی از رستوران های تهران جمع بشن !
خوش به حال اون رستورانه پس 🙂 اگه جشن تولد بود قاعدتا رکورد اونم شکسته می شد 🙂 اما خب نمیشه هیچی رو پیش بینی کرد.
عالیه/ دمتون گرم/ منم پایه م:)ا
با عزمی راسخ می آییم و هر یک از دوستان رسانه ای را هم که در دسترس بودند می آوریم:-)
باعث افتخار است خانوم باباخانی 🙂
چرا جواب سوالمو ندادید. اگر مطمئن نشوم نمی توانم فردا شرکت کنم