پیام فروتن: “وی چت” هم فیلتر شد. یعنی از این به بعد هیچ ایرانی از داخل ایران نمی تواند بدون استفاده از فیلتر شکن یا وی پی ان از این اپلیکشن استفاده کند. به هر حال این امکان هم همچون بسیاری از امکانات جهان تکنولوژیک امروز به صورت قانونی غیر قابل استفاده شد.
چت در زبان انگلیسی به معنای گفت و گوی دوستانه، درددل و مکالمه است. فیلتر کردن وی چت، جدای از مشکلاتی که برای بسیاری از افراد به وجود می آورد – به خصوص کسانی که عزیزانی را در خارج از کشور دارند و می توانند به رایگان با آنها در تماس باشند – از نقطه نظر نشانه شناسی نیز حائز اهمیت است.امروز امکانی فیلتر شده و دسترسی به آن محدود شده است که نماد گفت و گو و مکالمه است. این که چرا این افزار مسدود شده است و این که چرا مجاز نیستیم و نباید با یکدیگر گفت و گو کنیم، پرسش بزرگی است که مسئولان مرتبط با این ماجرا موظف به پاسخگویی درباره آن هستند. اما به راستی زمانی که کانالی برای ارتباط، گفت و گو، مکالمه، انتقال افکار و اخبار، مسدود می شود و استفاده از آن مطابق قانون جرم محسوب می شود، چگونه انتظار داریم جامعه مشکلات و مسائل خود را با گفت و گو و دیالوگ حل و فصل کند؟! چگونه انتظار داریم زمانی که مشکلی بروز می کند، به جای توسل به خشونت و چاقو و چاقو کشی، با یکدیگر گفت و گو کنیم و از این طریق مشکل را مرتفع سازیم؟! اصلا چرا اینقدر به گسترش دامنه جرم در میان جامعه ایرانی اصرار داریم؟! نگاه کنید … بسیاری از ما ایرانی ها امروزه به صورت بالفعل مجرمیم و باید مجازات شویم. توجه کنیم به آماری که وزیر محترم ارشاد از استفاده کنندگان از ماهواره در تهران داده اند. بدین ترتیب حدود هفتاد درصد تهرانی ها در طول شبانه روز به واسطه استفاده از ماهواره مرتکب جرم قانونی می شوند! و از امروز استفاده کنندگان از وی چت را نیز باید به دایره وسیع مجرمان افزود!
آقایان… از واژه “چت” نترسید و آن را به مثابه واژه “گوجه فرنگی” در یکی از داستان های معروف شهید مطهری در کتاب داستان و راستان وی قلمداد نکنید! چت، معنایی ساده، پیش پا افتاده و اصولا غیر مبتذل دارد. چت کردن یک عمل انسانی و پذیرفته شده در تمام جوامع است. گیریم وی چت را مسدود کردید، آیا موفق به تعطیل کردن میلیون ها تلفن همراه و سامانه پیامک آن نیز هستید؟!
یا شاید مشکل چیز دیگری غیر از صیانت از معنویت مردم است: دریافت و ارسال پیامک برای دولتی که با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می کند، میلیاردها تومان درآمد به دنبال خواهد داشت!
منبع: خبرآنلاین
سلام کار خوبی بود به علت کم ظرفیت بودن ما ایرانیها
پس طبق گفته Ali تا هزاران سال نباید هیچ تکنولوژی به ایران وارد شود. همین اینترنت هم قطع شود چون بی ظرفیتم.
کم ظرفیت بودن به قول شما ایرانی ها نتیجه ی همین فیلتر کردن ها به جای فرهنگ سازیه. کلا عادت داریم صورت مسئله رو پاک کنیم.
” اصلا چرا اینقدر به گسترش دامنه جرم در میان جامعه ایرانی اصرار داریم؟!”
یه جمله ی قشنگی بود یکی میگفت، هیچ وقت اکثر مردم یک جامعه مجرم نیستن، همیشه اقلیت دست به ارتکاب جرم میزنن. جرمی که توسط عموم مردم انجام میشه نشون دهنده ی اشتباه بودن قانونه.
نه داداش این ور قضیه رو ببینید که هر مسیج تو ویچت حداقل ۱۰ تومان از جیب آقایان خارج میکرد اینا اینو نتونستن تحمل کنن
خب همه میگن باید فرهنگسازی بشه اما نمیشه!
کی باید فرهنگ سازی کنه؟
ما؟
دولت؟
و تا وقتی هم که فرهنگش نیاد استفاده کردنش برای همه به خصوص کودکان و نوجوون ها مضره!
دوستان عزیز یک چیزی میگم خدمتتون
اولا فرهنگ نه جنبه دوم ما بیفرهنگ نداریم . شاید خود کسانی که میگن فرهنگتون ضعیف باشه باشه ولی این دلیل نمیشه که بقیه هم نه. شما دقت کنید وقتی جنبه چیزی میاد که سال ها ازش بگذره !!! وقتی ویچت بیاد فرهنگش اینه که میشه با هر کسی دوست شد چه پسر چه دختر حالا شما میگید فرهنگش بیاد والا تو کشور های خارجی کی اینجوریه که دوستی دختر و پسر مشکل دداشته باشه !!!
آزادی و آگاهی شرط به رسمیت شناختن شان انسان است اما چرا در کشور ما به جای سرمایه گذاری روی ساختن دیوارهای بلند وبلندترِ ِ «منع» روی «آگاهی رسانی» و احقاق این حق به مردم سرمایه گذاری نمی شه. (که همه وصلیم به هم حتی یک مجرم و یک مسئول بی درد)
چرا وقتی می خوان از مضرات روابط اینترنتی بگن، یک آدم عبوس و متعصب و فاقد اندیشه مستقل میارن که فقط بدون اینکه خودش هم بفهمه چی می گه آرمان آرمان می کنه معمولا و انگار اصلا تا حالا ایرانی معمولی ندیده!! (منظورم شخص خاصی نیست چرا که این نمونه گویا تولید کارخانه ای شده و در بسته بندیهای مختلف موجود است!)
حق نوجوانان و جوانان ایرانی هست که از پیامدهای روابط اینترنتی که در آغاز سرگرم کننده و لذت بخشه خیلی خوب باخبر باشند، حق بچه های ایرانه که تفکر انتقادی داشته باشند، برای خودشون ارزشهای محکم و فکر شده ای داشته باشن.
خود من از وی چت استفاده نمیکنم ولی به خاطر معیارهای شخصیمه و اصلا نمی پسندم که از بیرون برام تصمیم گیری بشه.
این همه انسان دلسوز و فهیم تو کشورمون هست که از لحاظ فکری می تونن اونقدر به جامعه آگاهی خوب بدهند که هر کس اونقدر به فکر خودش دسترسی داشته باشه که ارتباطاتشو معقول مدیریت کنه.
همین سانسورها لایه های پنهان در درون آدمها و در پس جامعه رو تبدیل به لجنزارهایی برای پرورش افکار مخرب می کنه.
بهتره آنچه به نهان پس رانده می شه ریشه ای باشد برای رستن از خاک، یا موجودی آماده ی تولد باشد،
…
ما هنوز خیلی چیزها را باید یادبگیریم و آگاهی حق ماست چون انسانیم . چون می توانیم
کاش به کارشناسان دانا و دلسوز و البته غرب-کور-نکرده بیشتر دسترسی بود
انقدر درگیر نباشید!!! خوب این همه برنامه جایگزین هست دیگه بحث کردن نداره که 😀
الفاتحه من یقره الصلوات (البته فاتحه برا ویچت فراموش نشه، اپلیکیشن نازنینی بود)