مدیر شرکت ژاپنی که پیام‌رسان موبایلی وایبر را خریداری کرده می‌گوید که قصد دارد با سرمایه‌گذاری ۹۰۰ میلیون دلاری روی وایبر گوی سبقت را از رقبایی مانند اسکایپ برباید.

وایبروا

وایبر فقط یه پیام رسان ساده موبایلی بود که شرکت ژاپنی راکوتان به عنوان غول اینترنتی و تجارت الکترونیک ژاپن آن را با ۳۰۰ میلیون کاربر تا  پایان سال ۲۰۱۰ خریداری کرد.

حالا وایبر با حمایت این غول ژاپنی می‌خواهد کاربران سرویس‌های دیگر مانند اسکایپ و واتس آپ که تعدادشان بیش از ۵۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان است را هم از آن خود کندو

تالمون مارکو مدیر وایبر می‌گوید که هیچ چیز در وایبر از زمان پیوستن به راکوتان تغییر نکرده و مدیر راکوتان می‌گوید می‌خواهد ۹۰۰ میلیون دلار روی وایبر سرمایه‌گذاری کند تا بتواند گوی سبقت را از رقبایش همچون اسکایپ برباید.

وایبر  حالا شروع به  طراحی نرم‌افزار اختصاصی خود برای ویندوز و مک کرده تا پا را از  بتواند پا را از دنیای اسمارت‌فون‌ها فراتر بگذارد و به دنیای رایانه‌های شخصی هم گام بگذارد.

با این حال کشف یک حفره امنیتی خطرناک روی وایبر در اواخر سال گذشته میلادی با وجود اینکه  با واکنش به موقع  مدیران وایبر مواجه شد اما به محبوبیت این  پیام‌رسان موبایلی ضربه‌ زد.اما مارکو معتقد است که این برنامه پیام رسان موبایلی هرگز مورد نفوذ هکرها قرار نگرفته و حفظ اطلاعات شخصی کاربران را از اصول حرفه‌ای کار خود می‌داند.

منبع: فارس