با همه‌گیری شبکه‌های اجتماعی در کشور، صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران از امروز به مدت یک هفته به این موضوع و تاثیر آن در ایران می‌پردازد.کلید فیس بوکسو‌شیال مدیا – در سیما برنامه «کافه‌ سوال» شبکه دو هر شب ساعت ۲۱ با اجرای مژده لواسانی با حضور کارشناسان و متخصصان این امر برگزار می‌شود. تهیه کننده این برنامه سهیل سلیمانی است.

در رادیو نیز برنامه «چراغ سبز» در رادیو گفت‌وگو (موج ۱۳٫۵) ساعت ۱۸:۱۵ دقیقه به موضوع شبکه‌های اجتماعی می‌پردازد. چراغ سبز به تهیه‌کنندگی و سردبیری فرهاد دهنوی اجرا می‌شود و طی آن کارشناسان و مسوولان مربوطه حضور خواهند داشت.

امید است، با این رویکرد جدید، صدا و سیما به طور جدی در حوزه شبکه‌های اجتماعی براساس واقعیات اجتماعی ورود پیدا کند تا مردم در این زمینه بیشتر آگاه شوند.