چهارمین نشست از سلسله نشست‌های دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌ها با موضوع خبررسانی در شبکه‌های اجتماعی برگزار می‌شود.
 et_social_media
چهارمین نشست از سلسله نشست‌های دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌ها با عنوان «نشست تخصصی خبررسانی در شبکه‌های اجتماعی» روز چهارشنبه ۲۲ مرداد ماه ۱۳۹۳ از ساعت ۱۰ صبح با حضور  دکتر یونس شُکرخواه استاد دانشگاه و سردبیر همشهری آنلاین،  دکتر حسن ‌نمکدوست‌تهرانی استاد دانشگاه و مدیر مرکز مطالعات همشهری، دکتر حسین امامی مدرس دانشگاه، احسان‌ پوری مدرس دانشگاه و روزنامه‌نگار، مریم سلیمی پژوهشگر فضای مجازی، الهام باقری مدرس دانشگاه و محسن فرجادی دبیر سیاسی خبر آنلاین، برگزار می‌شود.

در این نشست مهم‌ترین موضوعات در زمینه فرایند تولید، انتشار و بازخورد خبر در شبکه‌های اجتماعی مجازی مورد بحث و تبادل‌نظر قرار خواهد گرفت.
تا کنون سه نشست با عناوین «آزادی مسئولانه و تعطیلی رسانه‌ها»، «رسانه‌ها و اعتدال» و «جایگاه نظام صنفی در رسانه‌های ایران» از طرف دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌ها برگزار شده است.
شرکت برای عموم علاقمندان در این نشست که در خیابان شهید بهشتی، خیابان پاکستان، کوچه دوم، پلاک ۱۱ برگزار می شود، آزاد است.