مدیرعامل توییتر میگوید مکالمه تلفنی خوبی با محمد جواد ظریف، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص رفع فیلتر توییتر داشته است.

دیک کسلتو (DiCK Costolo) در توییتی که از طریق حساب رسمی خود منتشر ساخته میگوید “مکالمه تلفنی خوبی در خصوص بازکردن دسترسی به توییتر در ایران با وزیر امور خارجه ایران، محمدجواد ظریف، داشته است”.

دیک کسولتو

وی هفته گذشته هم در پیامی به حساب حسن روحانی، پیامی در خصوص رفع فیلتر تویتر در ایران منتشر ساخته بود که خبرساز شده بود. اگرچه این حساب توییتر منصوب به رئیس جمهوری هنوز به طور رسمی منتشر نشده ولی براساس اخبار و تصاویر دست اولی که منتشر میکند به نظر میرسد به تیم رسانه ای دکتر روحانی تعلق دارد.

Capture45-thumb-400x337-1616 (1)D

در جریان سفر هفته گذشته رئیس جمهور به آمریکا به منظور شرکت در اجلاس سازمان ملل و پوشش اخبار این سفر در حساب تویتر آقای روحانی، Dick Costolo مدیر اجرایی توییتر، به توییت های ارسالی آقای روحانی، پاسخ داده بود و گفته بود “آقای رئیس جمهور، از توییت های شما در سازمان ملل لذت می‌بریم! ما دوست داریم دیگر ایرانیان نیز از این شبکه به طور کامل لذت برده، کی ممکن خواهد شد؟”
منبع: ایستنا