دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه همچنین درباره فیلتر شدن اپلیکیشنهای ارتباطی اظهار داشت: فیلتر شدن نرمافزارهای تانگو، وایبر، واتس آپ و کوکو در دستور کارگروه بوده و هنوز هم از دستور خارج نشدهاند.
سوشیال مدیا – عبدالصمد خرمآبادی به فارس افزود: استنباط من به عنوان دبیر کارگروه این است اگر کارگروه به این نتیجه برسد که نرم افزارهای داخلی مشابه وی چت می توانند نیاز ارتباطی صوتی و تصویری کاربران را برآورده کند کارگروه دستور فیلتر آنها را هم صادر میکند.
وی افزود: البته این بستگی به نظر اعضای کارگروه دارد و همه اعضای کارگروه باید در این خصوص اظهار نظر کنند.
دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه تصریح کرد: معمولا کشورها اجازه نمیدهند که زیرساخت ارتباطی آنها و بستر ارتباطی شهروندان انها در اختیار عوامل بیگانه باشد چرا که ارتباطات شهروندان حاوی اطلاعاتی است که جمع اوری و تحلیل آنها توسط بیگانگان میتواند ضررهای جبران ناپذیری برای کشور به دنبال داشته باشد.
خرمآبادی گفت: کارگروه تعیین مصادیق نیز در تصیمگیریها خود این ملاحضات را مد نظر قرار میدهد.
دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در گفتوگو با خبرنگار قضایی فارس، با اعلام این خبر گفت: برای فیلتر دامنه اصلی اینستاگرام هیچ دستوری صادر نشده است.
وی افزود: البته این در حالی است که قبلا دستور فیلتر چندین صفحه مجرمانه از این سایت توسط کارگروه صادر و اجرا شده است.
این در حالی است که ۱۰ روز پیش اپلیکیشن ویچت به طور کامل فیلتر شد و دیروز نیز اپلیکیشن اینستاگرام مدام فیلتر و رفع فیلتر شد.